Adami Pharmaceutical CRM
Selectați limba roamana  
Utilizatorul curent,   public
Autentificare Înregistrare

! ANNIVERSARY BONUS: +3 months free !
E-mail icon  support.adamivista@adami.com
Skype icon  support.adamivista
Contact us by phone  +40 368 401 855 (110)


Coşul meuContul meu
Shopping cart (gol)

RECLAMAŢII

Adami Vista CRM Complaints image

Cele mai noi rezultate ale cercetărilor din domeniul CRM (Stauss, University Eichstädt-Ingolstadt) arată tot mai explicit că mulţumirea clienţilor se bazează pe rezolvarea reclamaţiilor lor.
 
ADAMI * vista online vă ajută şi din acest punct de vedere. Reclamaţiile clienţilor sunt gestionate cu simţ de răspundere, şi în momentul în care o reclamaţie a fost înregistrată, ea va fi imediat disponibilă tuturor colegilor în vederea unei soluţionări ulterioare. Prin urmare păstraţi şi o privire de ansamblu asupra cerinţelor clienţilor, putând interveni în mod planificat înainte ca situaţia să scape de sub control.
Dacă un client are o plângere deschisă aceasta va fi afişată în datele lui de bază, disponibile întregii echipe, evitând astfel situaţiile neplăcute, cum ar fi vizitarea lui de către un coleg din teritoriu fără ca acesta să ştie de reclamaţia tocmai înregistrată la birou.
 
Mai mult, un coleg din teritoriu poate înregistra o reclamaţie imediat, iar aceasta va apărea la fel de rapid celor de la birou care pot începe prelucrarea ei.
 
 
ADAMI * vista online vă ajută să vă ocupaţi îndeaproape de clienţii nemulţumiţi şi să le recăpătaţi încrederea.
 

 
 
Home | Cumpără | Descarcă | Video | Funcţionalităţi | Support | Contact
 
Software CRM pentru succesul în domeniul farmaceutic și medical

Copyright  © 1987-2010 Adami Systems GMBH. Toate drepturile rezervate.