Adami Pharmaceutical CRM
Selectați limba roamana  
Utilizatorul curent,   public
Autentificare Înregistrare

! ANNIVERSARY BONUS: +3 months free !
E-mail icon  support.adamivista@adami.com
Skype icon  support.adamivista
Contact us by phone  +40 368 401 855 (110)


Coşul meuContul meu
Shopping cart (gol)

Beneficii convingătoare

   

Pachete personalizate
Nu vă faceţi griji în legătură cu adaptarea planurilor dvs. de marketing la software – Adami Vista este adaptată 100% cerinţelor dvs.
Folosim componente standard testate pentru a compila într-un timp foarte scurt soft-ul dvs. Adami Vista personalizat. Acesta poate fi extins şi modificat oricând.

 

CRM benefits logo image
 
Date centralizate
Actualizările datelor haotice şi a datelor lipsă fac parte din trecut. Angajaţii în vânzări şi directorii regionali pot accesa online cele mai actuale date din baza de date centralizată în timp real şi în sesiuni securizate. Nici o instalare de software nu este necesară.

Mai mult pentru puţin
Integrarea completă a administrării şi a analizei pe o singură platformă optimizează utilizarea la fel ca şi costurile. Fii încântat de efectul sinergiei în administraţie, suport şi dezvoltare avansată, care uşurează bugetul dvs!

 

Profit din colaborări

Acordăm cea mai mare atenţie clienţilor noştrii şi pieţelor lor. Aceasta include deasemenea şi vizite periodice la firma dvs. Colectarea experienţei dvs. şi a informaţiilor reprezintă un element important al muncii noastre. Cercetările curg în dezvoltările noastre. Deci profitaţi în mod constant de colaborarea noastră.

 

Home | Cumpără | Descarcă | Video | Funcţionalităţi | Support | Contact
 
Software CRM pentru succesul în domeniul farmaceutic și medical

Copyright  © 1987-2010 Adami Systems GMBH. Toate drepturile rezervate.