Adami Pharmaceutical CRM
Selectați limba roamana  
Utilizatorul curent,   public
Autentificare Înregistrare

! ANNIVERSARY BONUS: +3 months free !
E-mail icon  support.adamivista@adami.com
Skype icon  support.adamivista
Contact us by phone  +40 368 401 855 (110)


Coşul meuContul meu
Shopping cart (gol)

Adami Vista CRM este o aplicaţie simplă, de sine stătătoare şi flexibilă

  

   Cel mai recent software CRM al companiei Adami Systems este rezultatul anilor de colaborare cu clienţi din domeniul farmaceutic şi a cercetărilor efectuate în domeniu. Compensarea laborioasă şi compromiţătoare a planurilor dvs. de marketing la soluţiile software existente ţine acum de trecut.
Cu peste 20 ani de experienţă, Adami Systems a dezvoltat module standard care pot fi combinate la cerere, oferind astfel companiei dvs. o reprezentare precisă a planurilor de marketing. Soft-ul CRM poate fi instalat în cele ce urmează la orice oră, fără pregătiri interminabile sau implementare complicată.
Uşor de folosit, acest software CRM arată clar relaţiile complexe, sprijină utilizatorii în planificarea activităţilor zilnice şi vă dă posibilitatea de a reacţiona rapid la necesităţile actuale de market.
 

O soluţie CRM care durează ani de zile.

   Datorită colaborării dintre Adami Systems şi Microsoft, Adami Vista se bazează pe cele mai actuale platforme Microsoft SQL Server şi .NET. Astfel puteţi sta liniştiţi deoarece Adami Vista CRM este un pachet software actualizat la zi care oferă o soluţie sigură pentru anii care vor urma.

Adami Vista image
Eay and Fast CRM image
Home | Cumpără | Descarcă | Video | Funcţionalităţi | Support | Contact
 
Software CRM pentru succesul în domeniul farmaceutic și medical

Copyright  © 1987-2010 Adami Systems GMBH. Toate drepturile rezervate.